Motstraat 60, Unit K, B-2800 Mechelen
+32 15 69 06 25
info@medicallogistics.eu

Wat maakt ons anders?

Your customer, our care

Niet groot, wel top!

We behoren niet tot de groep van grote pharma service bedrijven, daar ligt ook niet onze focus. Elke “kleinere” speler die de stap naar professionaliseren wil zetten; daarop zetten wij van Medical Logistics MedLog onze focus.

Waarom niet de grote spelers? Omdat de kleine(re) dezelfde ondersteuning verdienen en omdat externe ondersteuning vaak de enige weg is om te groeien.

Meer en meer voert het FAGG controles uit bij medische distributeurs om de kwaliteit in ons land te blijven garanderen van medical supplies. Als goedgekeurd FAGG logistiek centrum bent u alvast verlost van deze investering en kan u meteen ook als kleine speler professioneel uw klanten ontvangen in ons warehouse.

Ons aanbod flex offices stelt u dan weer in staat om klanten te ontvangen in een professioneel kader, als ware het uw kantoor zou zijn.

Door slim uit te besteden kan uw zakencijfer stevig toenemen, tenslotte wint u aan tijd om ùw sterkte uit te spelen: uw kennis.

Vertrouw Medical Logistics MedLog zowel uw logistieke activiteit als customer care service toe en volg dezelfde weg als klanten die u voorgingen: upwards!

Wil ook jij weten of we iets voor u kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact op.