Motstraat 60, Unit K, B-2800 Mechelen
+32 15 69 06 25
info@medicallogistics.eu

Medical flex en virtual office

Your customer, our care

Medical flex en virtual office

Een bedrijf kan activiteiten uitvoeren op verschillende plaatsen, maar elk bedrijf heeft slechts één zetel. De maatschappelijke zetel van een bedrijf is het officiële adres van het bedrijf, waar alle officiële correspondentie binnenkomt.

Bij Medical Logistics bieden we deze virtuele kantoordiensten alleen specifiek aan voor medisch georiënteerde bedrijven zoals artsen, distributeurs, associaties enz.

 

  • Virtueel Kantoor

Als je geen permanent kantoor nodig hebt (bijvoorbeeld omdat je thuis werkt of veel tijd op het werk doorbrengt, of gewoon jouw privacy wilt beschermen), kan je kiezen voor een “virtueel kantoor” bij Medical Logistics. Als je een virtueel kantoor huurt, kan je ons bedrijfsadres gebruiken als uw maatschappelijke zetel, maar u huurt geen fysieke kantoorruimte. Voor slechts 95 euro per maand heb je een officieel adres voor je bedrijf en kunnen wij je post laten doorsturen of scannen en u een e-mail sturen, wat je maar wil.

 

  • Flex kantoor

Een flexkantoor is een onderdeel van een gemeubileerde kantoorruimte dat je deelt met enkele andere medisch actieve ondernemers, waarbij elk bedrijf een (flex)bureau kan delen.
Dit is de meest kosteneffectieve oplossing voor een wettelijk fiscaal domicilie. Je kan een deel van het kantoor gebruiken als je sociale en administratieve zetel en je inschrijven als vestigingseenheid in de KBO.

Online boeken van onze flex kantoren kan je via de boekinglink.