Motstraat 60, Unit K, B-2800 Mechelen
+32 15 69 06 25
info@medicallogistics.eu

Order to Cash (Peppol)

Your customer, our care

Onze oplossing is heel eenvoudig te gebruiken en vereist niet dat je je huidige processen verandert. Je hoeft alleen maar je huidige pdf-facturen op ons platform te plaatsen en ze vervolgens gemakkelijk te versturen via het Peppol-netwerk. Of wij kunnen je facturen meteen Peppol proof opstellen!

Met behulp van dit platform zul je in staat zijn om ziekenhuizen te factureren in overeenstemming met de Europese wetgeving en tegen beperkte kosten.

MedLog kan meer voor u doen dan alleen medische logistiek en opslag; we zijn een full-service 4PL dienstverlener met flexibele order to cash service aanbiedingen, die u helpen de kosten te verlagen en de efficiëntie en transparantie naar uw klanten te verhogen. We kunnen uw facturatie en aanverwante administratieve processen van u overnemen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Financiële optimalisatie door oplossingen voor order to cash

Volledige order to cash services zijn ontworpen met uw individuele behoeften als fabrikant of distributeur in de gezondheidszorg in gedachten. Een standaardonderdeel van de service is factuurbeheer; wij maken namens u facturen en sturen deze naar uw klanten.

We hebben ook een uniek systeem ontwikkeld waarbij je je facturen kunt blijven maken, zonder dat er iets verandert aan je factureringsstroom, waarbij we een Peppol proof file conversie genereren. De service kan ook een actieve inning van geld omvatten, een opvolging van laattijdige betalingen via een actief herinneringsproces en een dagelijkse rapportering over het betalingsproces, afhankelijk van je behoeften en van de regio. In bepaalde gevallen kunnen we ook incasso’s uitvoeren.

order to cash voor medical device market

Although Peppol was developed as an EU standard, it is currently used in 34 countries in Europe and around the world, including Australia, New Zealand, Canada, Singapore, and the USA. Peppol Authorities are located in 17 different parts of the world. 

In dark blue – the Peppol network in use and in light blue – the network in development / being discussed (2023)