Motstraat 60, Unit K, B-2800 Mechelen
+32 15 69 06 25
info@medicallogistics.eu

Silimed GmbH kiest MedLog om Duitsland en Oostenrijk te bedienen

Your customer, our care

Aanwezig op de markt sinds 1978, en de grootste fabrikant van siliconengel-implantaten in Latijns-Amerika, leider in verkoop op de Braziliaanse markt. Sinds 2022 werkt het bedrijf hard aan internationale uitbreiding en trekt de kaart voor de Europese markt. De jarenlange ervaring en topkwaliteit van Silimeds,implantaten geeft hen een gezonde start in de Duitse en Oostenrijkse markt.

Conformiteit, kwaliteitscontrole en een premium service zijn de gemeenschappelijke delers die beide bedrijven verbinden. Medical Logistics MedLog is gespecialiseerd in medical device logistiek met uitgebreide extra services.

Silimed maakt gebruik van onze klantendienst, order opvolging, retour process optimalisatie door middel van de MEDIOT smart box, tot en met e-facturatie, kortom een totaaloplossing op maat van hun wensen. Door middel van de MEDIOT smart box worden niet verbruikte implantaten snel en efficiënt weer opgehaald in een specifiek ontwikkelde box.

De samenwerking tussen beide bedrijven resulteerde in de Benelux regio eerder tot een goede merkpenetratie en met deze stap verstevigen beide bedrijven zich om de groei te verzekeren in de Europese regio.