Motstraat 60, Unit K, B-2800 Mechelen
+32 15 69 06 25
info@medicallogistics.eu

Smart logistics

Your customer, our care

Bij Medical Logistics voldoen we
aan de behoeften van elke logistieke dienstverlener, maar we doen er alles aan om een echte slimme logistieke dienstverlener te zijn.

Medische logistiek met slimme diensten en oplossingen

Ontvangst van goederen

Bij ontvangst van de aangekondigde bestelling volgen wij bij Medical Logistics de procedure voor “lnkomende goederen”. Wij voeren controles uit op conformiteit (CE), eventuele beschadigingen, partijnummers en vervaldata.

In geval van problemen informeren wij jou en verplaatsen wij de niet-conforme goederen van de receptie naar de wachtzone. Op deze manier houden we verkoopbare goederen en niet-goedgekeurde goederen gescheiden.

Onze slimme, digitale interface

Als de goederen klaar zijn om te vertrekken, voegen we deze toe aan ons WMS, zodat je direct de nieuwe status van jouw voorraadniveaus kan zien.

Elke klant krijgt zijn eigen login op ons systeem, waarmee hij/zij de gegevens kan raadplegen of ophalen ter validatie. Lotnummers, data en zelfs de exacte locatie van de goederen kunnen zo real-time gecheckt worden.

SLIMME LOGISTIEK

De goederen worden opgeslagen in het medische magazijn, waar een stabiele en schone omgeving het risico van besmetting tot een minimum beperkt.

Hiertoe hebben we drie verschillende, gescheiden zones ingesteld. Dagelijks zorgen onze zone-gedefinieerde reinigingsrobots voor een zuivere opslag, inclusief een dagelijkse desinfectie.Dagelijkse reininging en ontsmetting door robots bij MedLog

  • Temperatuur- en vochtigheid graadbewaking 

Gereguleerde medische benodigdheden die moeten worden opgeslagen in een omgeving van 15° – 30° worden permanent bewaakt via ons temperatuurportaal.

Deze setting zorgt voor de beste opslag voor gevoelige producten, waarbij we zowel  luchtvochtigheid als temperatuur 24/7 live monitoren.

temperatuur en luchtvochtigheid bewaking te MedLog