Motstraat 60, Unit K, B-2800 Mechelen
+32 15 69 06 25
info@medicallogistics.eu

Xeuber.eu opent nieuwe e-shop

Your customer, our care

UV-C happy family

Zaakvoerder K.D. Elit stelt zijn bedrijf voor;

Het kostbaarste goed in het leven is onze gezondheid. Zorgen voor onze gezondheid is voor iedereen de hoogste prioriteit. Een goede gezondheid is de basis voor een leven in geluk.
De manier van leven en de zorg voor ons lichaam en onze ziel dragen bij tot ons welzijn.

Dagelijkse stress, hyper gemaksvoeding in combinatie met een sedentaire levensstijl nemen het meeste weg van de gezondheid van ons lichaam. Het is ons een genoegen om de nieuwste premium benodigdheden en apparatuur en aanbiedingen te vinden om te helpen voor uw welzijn en door wellness en verbeterde voeding. Om medische thuiszorg benodigdheden van topkwaliteit te leveren voor zorgverleners en patiënten in nood. Het verbeteren van elke leefomgeving, privé of openbaar, door middel van moderne UV-C en energie-efficiënte infrarood technologie en andere hygiëne verbeterende apparatuur en producten.

Wij zijn een klantgericht bedrijf, en wij vertrouwen op efficiëntie, transparantie, eerlijkheid en respect tegenover onze klanten, leveranciers en onze medewerkers.
Blijf gezond, blijf gezond, geniet van het leven, en geniet van het verkennen van onze site en geniet van uw shopping met ons vandaag.

Xeuber kiest voor MedLog voor zijn wereldwijde logistiek vanuit Mechelen!