Motstraat 60, Unit K, B-2800 Mechelen
+32 15 69 06 25
info@medicallogistics.eu

Hoeveel kost pallet opslag?

Your customer, our care

Wat kost pallet opslag? Een veel gestelde vraag, niet evident om gegrond en transparant te beantwoorden echter. Wilt u uw producten onder ideale omstandigheden opslaan, maar ontbreekt het u aan de ruimte of geschikte omgeving? Met onze beveiligde, ruime en (optionele) geconditioneerde opslagruimte waarborgt Medical Logistics MedLog de kwaliteit van uw producten. En dat niet alleen. Door heldere en scherpe tarieven kunt u kosten besparen en uw slagkracht verruimen zonder uw flexibiliteit te verliezen. Om te allen tijde overzicht te behouden op uw goederen, krijgt u live toegang tot ons warehouse management systeem, zo weet u steeds wat op welke locatie staat in welke aantallen.

Uiteraard kunnen we de voor- en na transporten voor u voorzien per pallet of afgebouwd per pakje of doos. Heeft u een webshop? Dan kunnen we deze wellicht koppelen, en kan u gebruik maken van onze customer service. E-fullfillment wordt dan meteen een aangename oplossing.

Bereken hieronder alvast zelf hoeveel pallet opslag kost, waarna we aan tafel kunnen zitten om de behoeften in detail te bespreken.

Bereken de éénmalige intake kosten
Een éénmalige intake kost bestaat eruit dat we je goederen ontvangen, al dan niet op of afbouwen om te voldoen aan de pallet afmeting van 120cm x 80cm x 120cm (LxBxH).
Subtotal
Bereken hier je dagprijs voor opslag van je goederen totaal
In detail berekenen we hier volgens type goederen en andere voorwaarden je dagtarief voor het totale aantal pallets dat je wenst op te laten stockeren..
Subtotal
Please interact with any of the choices availabe above

Of u kan natuurlijk ook verkiezen om vrijblijvend contact op te nemen. Vul gerust onderstaande gegevens in waarna we u spoedig contacteren voor een afspraak.