Motstraat 60, Unit K, B-2800 Mechelen
+32 15 69 06 25
info@medicallogistics.eu

Other services

Your customer, our care

MedLog andere diensten en services

Wat maakt ons anders?

Luisteren naar de noden van jullie klanten, is waar wij het verschil maken. We komen de gemaakte beloftes na, streven naar de hoogste kwaliteit en geven jullie een inkijk in het hele proces. We werken volgens het pay per use principe, dit betekent concreet dat er geen kosten zijn zolang er geen verkoop zou gerealiseerd worden, maar intussen beheren we wel stipt en nauwgezet jouw voorraad.

Cashflow optimalisatie

De goederen worden opgeslagen in ons magazijn, dus we bieden jou volledige transparantie, zodat je beter kan voorspellen, nieuwe voorraden kan bestellen en langzaam bewegende artikelen kan verlagen, dit alles met de vervaldatum in gedachten.

Interactieve track & trace functies

Wij informeren jouw klanten over de status van hun bestellingen: intake, afhaling en verzending, dit alles in een gepersonaliseerde, digitale look and feel.

Facturatie bij order intake: sneller factureren

Wij bieden de mogelijkheid om je klant automatisch te factureren, zodra een bestelling is goedgekeurd. Op deze manier versnel je het opstellen van de factuur en laat je ons de klant aan de betalingsvoorwaarden herinneren.

Dringende leveringen

Wanneer je het nodig hebt, kan je op ons rekenen. Dringende leveringen zijn niet de normale manier om bestellingen af te handelen, maar ze kunnen wel een groot verschil maken wanneer ze nodig zijn en correct, nauwkeurig en snel worden uitgevoerd.

Consultancy services

We maken jouw FAGG dossier (registratie van uw bedrijf om medisch materiaal in de Belgische markt te mogen verdelen) aan en houden het up to date, maar bieden ook begeleiding bij het opstellen en aanmaken van terugbetaling dossiers. Daarnaast bieden we ook nog andere ondersteunende ISO certificering opties aan.